Gratis en vrijblijvend een scherpe offerte aanvragen.

Disclaimer


Offerte-zandspuiten.nl is een initiatief van Greyventure BV, specialist op het gebied van online informatieverstrekking en vergelijking. Wij werken samen met talloze grote en kleine partners om consumenten te ondersteunen in de keuzes voor – in dit geval – zandspuitbedrijven.

Via deze website kunt u binnen 1 stap een offerte aanvragen voor zandspuiten/zandblazen. Na het versturen van het (gratis en vrijblijvende) formulier ontvangt u binnen enkele uren tot werkdagen een offerte voor uw specifieke werkzaamheden. Deze service kost niets en u bent tot helemaal niets verplicht, maar kan u wel tot vele duizenden euro’s besparen op uw isolatiekosten.

Greyventure BV

Aston Martinlaan 56d

3261 NB Oud-Beijerland

KvK-nr 51797704

BTW nr NL850176086B01

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Greyventure BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Greyventure BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Greyventure BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Greyventure BV

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.

(C) 2007 – 2018/2019 – Alle rechten voorbehouden